AutoLeaseCenter
06 19 055 620
Zoek
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

13 auto's gevonden.

Merk

Opel Lease

Opel is bij uitstek het merk voor de zakelijke rijder, die serieus genomen wil worden op de weg en op kantoor. Opel lease biedt een aantal aantrekkelijke geprijsde leaseopties. Als u een Opel least, komt u zeker representatief voor de dag!

Full operational Opel lease

Met Opel operational lease kunt u in de nieuwste Opel rijden, geheel aangepast aan uw wensen. U betaalt een vast bedrag per maand, gebaseerd op de looptijd van het contract en het aantal kilometers dut u jaarlijks rijdt. Als u kiest voor full operational lease zijn alle kosten inbegrepen:

  • Rente en afschrijving;
  • Houderschapsbelasting;
  • All risk- en WA-verzekering;
  • Reparatie;
  • Onderhoud;
  • Bandenvervanging;
  • Hulp bij pech en ongevallen in binnen- en buitenland;
  • Wagenparkrapportage.

U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, brandstofpas, ongevalleninzittendenverzekering, rechtsbijstand verzekering, schadeverzekering voor inzittenden en winterbanden mee te financieren. Alleen brandstof is voor uw eigen rekening. Bij netto operational lease laat u alleen de financiering regelen en zorgt u zelf voor de andere zaken. Het grote voordeel hiervan is dat Opel leasing eigenaar van de auto blijft en de wegenbelasting in het tarief is inbegrepen. Andere leaseopties zijn: private lease, financial lease en shortlease.

Representatief en zuinig

Opel heeft een aantal modellen speciaal aangepast aan de zakelijke rijder: de Business+ uitvoeringen. Deze uitvoeringen zitten boordevol luxe opties, met standaard een zeer groot palet aan mogelijkheden. Daarnaast zijn alle modellen representatief, hebben een hoge restwaarde en zijn zuinig in onderhoud. Ideaal dus voor de zakelijke rijder: u krijgt design en prestaties, maar rijdt toch duurzaam en uiteraard fiscaal voordelig. Vrijwel alle modellen Opel hebben een brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Heel bijzonder zijn de Bi-Fuel motoren, waarmee u naar keuze op zowel benzine als LPG kunt rijden. Daardoor zijn veel modellen beschikbaar met een lage bijtelling. Ideaal als u veel onderweg bent! U kunt trouwens niet alleen voor personenauto’s bij Opel terecht: ook verschillende modellen bedrijfswagens kunt u voordelig leasen.

Opel leasen? Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ook zorgeloos rijden in een representatieve Opel? Neem dan contact op met een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete Opel!
Bel 053 – 20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig