AutoLeaseCenter
06 19 055 620
Zoek
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

1 auto gevonden.

Merk

Over Aiways

Artificial Intelligence Ways, oftewel: Aiways. Een Chinees automerk met een splinternieuwe fabriek in de Chinese stad Shangrao. Het merk bestaat pas sinds 2017 maar laat wel een aardige indruk achter. Met de Aiways U5 komt het merk uit met een elektrische auto, maar dit is slechts het begin. De Aiways U6 is ook in de maak en zal binnen afzienbare tijd uitkomen. Aiways opereert alleen en is in het bijzonder trots op de snelheid die ze op allerlei gebieden behalen, bijvoorbeeld bij logistiek. Transport van de auto vanuit China duurt meestal zes weken met een boot, maar de producten uit de nieuwe fabriek krijgen vrijwel meteen een plek op een autotrein die zes dagen later in Europa arriveert. Aiways lease is mogelijk bij AutoLeaseCenter.

Waarom Aiways lease?

Aiways is een relatief nieuw Chinees automerk dat met veelbelovende modellen gaat komen. De elektrische Aiways U5 heeft een prijs vanaf 39.950 euro op de markt, wat een aantrekkelijke prijs is. Vooral voor zakelijke lease klinkt de Aiways U5 als een goed aanbod. De eerste elektrische auto van Aiways heeft een sportief design èn is elektrisch. Bent u op zoek naar een elektrisch model wat niet over de kop gaat in prijs? Dan is Aiways het goede merk voor u.

Full Operational Aiways Lease

Er zijn verschillende mogelijkheden om een auto van Aiways te leasen. Voor zakelijke rijders is er Aiways full operational lease. Dan is alles goed geregeld en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. U bent geen geld, tijd en moeite kwijt met het aankopen en beheren van de auto en de administratie. De meeste kosten, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, schade, pechhulp, verzekering en motorrijtuigenbelasting. U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, winterbanden, vervangen van banden en een tankpas mee te financieren. Alleen brandstof moet u zelf betalen.

Aiways lease met financial lease

Ook is er Aiways financial lease, een financieringsvorm die zeer geschikt is voor ondernemers en zelfstandigen. Hierbij wordt u eigenaar van de auto, zodat u de afschrijving en rentekosten fiscaal kunt aftrekken.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van bijvoorbeeld de Aiways U5? Neem dan contact op met een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete Aiways! Bel 053 – 20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig